Explora Casa Intervenção, Nova Arquitetura e outros!

Explorar tópicos relacionados

The Factory / Ricardo Bofill

The Factory / Ricardo Bofill

Ricardo Bofill's Cement Factory Home

Ricardo Bofill's Cement Factory Home

The Factory / Ricardo Bofill

The Factory / Ricardo Bofill

Jaffa apartment. Location: Tel Aviv, Israel. Architect: Pitsou Kedem. This antique structure with walls of sand, clay and stone was always a home, but it was a more primitive style before. The exact age is unknown, but architect Pitsou Kedem says it is hundreds of years old.

Jaffa apartment. Location: Tel Aviv, Israel. Architect: Pitsou Kedem. This antique structure with walls of sand, clay and stone was always a home, but it was a more primitive style before. The exact age is unknown, but architect Pitsou Kedem says it is hundreds of years old.

The Factory / Ricardo Bofill

The Factory / Ricardo Bofill

O sonho utópico de Ricardo Bofill: Conjuntos pós-modernos em Noisy-le-Grand,Les Espaces d'Abraxas, Noisy-le-Grand, 2014. Imagem ©  Laurent Kronental

O sonho utópico de Ricardo Bofill: Conjuntos pós-modernos em Noisy-le-Grand,Les Espaces d'Abraxas, Noisy-le-Grand, 2014. Imagem © Laurent Kronental

Walden-7 | Ricardo Bofill 'Taller d'Arquitectura' | 1975 | Sant Just Desvern. Barcelona.

Walden-7 | Ricardo Bofill 'Taller d'Arquitectura' | 1975 | Sant Just Desvern. Barcelona.

A cement factory renovated and used by Ricardo Bofill.

A cement factory renovated and used by Ricardo Bofill.

the-factory ricardo-bofill_ ricardo_bofill_taller_arquitectura_santjustdesvern_barcelona_spain_outdoorspaces_-8-.jpg (2000×1500)

the-factory ricardo-bofill_ ricardo_bofill_taller_arquitectura_santjustdesvern_barcelona_spain_outdoorspaces_-8-.jpg (2000×1500)

Evergreen Brick Works and the Centre for Green Cities is the new home for the Evergreen Foundation, which was renovated from an old brick factory in Toronto by Diamond Schmitt Architects

Evergreen Brick Works and the Centre for Green Cities is the new home for the Evergreen Foundation, which was renovated from an old brick factory in Toronto by Diamond Schmitt Architects

Pinterest
Pesquisar