Explore Baked Cod, Cod Fish, and more!

Receita da Clau: Bacalhau ao forno

This traditional Portuguese-Brazilian dish is usually served on the Good Friday. servings: 4 to 5 time: 1 hour Ingredients 1 lb.

Eu adoro esta salada, já comi em restaurantes mas nunca tinha experimentado fazer em casa. Estava no topo da minha lista de receitinhas a t...

Sunomono, Salada de Pepino Agridoce

Eu adoro esta salada, já comi em restaurantes mas nunca tinha experimentado fazer em casa. Estava no topo da minha lista de receitinhas a t...

Nickole update: Steak Soup - made this for dinner 10/6/13. So delicious. Used grass fed beef stew meat from Cory farm. So tender. Left out celery. May use bit less tomato paste next time. Revised April 2014: made this again tonight. So amazing. Takes a long time to prepare/cook! Even better without all the Tomato paste.

Nickole update: Steak Soup - made this for dinner 10/6/13. So delicious. Used grass fed beef stew meat from Cory farm. So tender. Left out celery. May use bit less tomato paste next time. Revised April 2014: made this again tonight. So amazing. Takes a long time to prepare/cook! Even better without all the Tomato paste.

15 receitas com carne moída que merecem virar notícia

15 receitas com carne moída que merecem virar notícia

Quero Saber, Delicious Food, Food Porn, Fitness, Low Carb, Everyday Food, Pizzas, Meat, Pasta

PANELATERAPIA - Blog de Culinária, Gastronomia e Receitas: Panqueca de Omelete

Panqueca de Omelete

Aprenda a preparar a receita de Souflé de abobrinha

Souflé de abobrinha

Sabe aquela massinha clássica de liquidificador? Então! Eu acho que combina demais com atum! Você começa pelo recheio (que na verdade é uma cobertura), misturando: 1 lata de atum (usei o sólido em …

Torta de Atum

Sabe aquela massinha clássica de liquidificador? Então! Eu acho que combina demais com atum! Você começa pelo recheio (que na verdade é uma cobertura), misturando: 1 lata de atum (usei o sólido em …

Pinterest
Search