Explora Reino Unido, Foodporn e outros!

Explorar tópicos relacionados

Photo by cimorelliband • Instagram

Photo by cimorelliband • Instagram

Mini churross com chocolate quente.

Mini churross com chocolate quente.

looly

looly

Fruit pizza... fruit, cream cheese, marshmallow fluff and sugar cookie dough?! Oh yes please!

Deep Dish Fruit Pizza

Fruit pizza... fruit, cream cheese, marshmallow fluff and sugar cookie dough?! Oh yes please!

cupcake

cupcake

- Fill a gallon ziploc bag half full of ice, and add 6 tbsp rock salt. Seal the bag. - Put 1/2 cup of milk, 1/4 tsp vanilla, and 1 tbsp of sugar into a pint-sized ziploc bag, and seal it. - Place the small bag inside the large one, and seal it again carefully. - Shake until the mixture is ice cream (takes about 5 minutes.) - Wipe off the top of the small bag, then open it carefully and scoop into bowl.  *1/2 cup milk will make about 1 scoop of ice cream, so double the recipe if you want…

- Fill a gallon ziploc bag half full of ice, and add 6 tbsp rock salt. Seal the bag. - Put 1/2 cup of milk, 1/4 tsp vanilla, and 1 tbsp of sugar into a pint-sized ziploc bag, and seal it. - Place the small bag inside the large one, and seal it again carefully. - Shake until the mixture is ice cream (takes about 5 minutes.) - Wipe off the top of the small bag, then open it carefully and scoop into bowl. *1/2 cup milk will make about 1 scoop of ice cream, so double the recipe if you want…

O creme belga ou Creme branco para bolo é um creme de baunilha, feito com leite condensado, a mesma medida de leite, gemas e maisena. Lembra um mingau de maisena só que muito mais gostoso. Há quem diga que lembra um chandelle branco. Perfeito para rechear ou cobrir o bolos gelados, montar pavê ou cupcake. Combina muito com ganache de chocolate ou com frutas como morango e uva, com gelatina ou simplesmente servido gelado sozinho em taças individuais.

Creme Belga

O creme belga ou Creme branco para bolo é um creme de baunilha, feito com leite condensado, a mesma medida de leite, gemas e maisena. Lembra um mingau de maisena só que muito mais gostoso. Há quem diga que lembra um chandelle branco. Perfeito para rechear ou cobrir o bolos gelados, montar pavê ou cupcake. Combina muito com ganache de chocolate ou com frutas como morango e uva, com gelatina ou simplesmente servido gelado sozinho em taças individuais.

"Cupcake Frosting! All you do is mix one vanilla pudding packet with half of the milk called for on the package. Whisk until it begins to thicken. Then fold in one container of Cool Whip. A great frosting spread on cakes and piped onto cupcakes, a tasty filling in crepes or on waffles along with some fruit." This looks delicious.

"Cupcake Frosting! All you do is mix one vanilla pudding packet with half of the milk called for on the package. Whisk until it begins to thicken. Then fold in one container of Cool Whip. A great frosting spread on cakes and piped onto cupcakes, a tasty filling in crepes or on waffles along with some fruit." This looks delicious.

Aprenda a fazer 20 receitas práticas e deliciosas de pastinhas e patês para petiscos para servir em suas festas ou como entrada em almoço ou jantar especial.

Top 20 Receitas de patês e pastinhas para petiscos e festas

Aprenda a fazer 20 receitas práticas e deliciosas de pastinhas e patês para petiscos para servir em suas festas ou como entrada em almoço ou jantar especial.

Birthday Brownie Ice Cream Sandwich!!

Birthday Brownie Ice Cream Sandwich!!

Pinterest
Pesquisar