Explore Body Museum, Interior Rendering, and more!

Galeria - BIG é selecionado para desenhar o Museu do Corpo Humano na França - 111

Galeria de BIG é selecionado para desenhar o Museu do Corpo Humano na França - 12

Image 13 of 33 from gallery of BIG Selected to Design Human Body Museum in France. Photograph by BIG

herzog & de meuron

Herzog & de Meuron Wins Bid to Design Nature-Infused Hospital in Denmark

Herzog & de Meuron and Vilhelm Lauritzen Architects have been announced as winners of an international competition to design one of Denmark’s largest hospitals: Nyt Hospital Nordsjælland.

The Museum of the Human Body by BIG

BIG wins competition to design Museum of the Human Body in Montpellier

Designed by BIG in Montpellier,France BIG has been announced as the winner of an international design competition for the new Cité du Corps Humain (Museum .

National Library of Israel Competition Entry | ODA

Gallery of National Library of Israel Competition Entry / ODA - 17

BIG, OMA, Büro-OS To Compete for New Media Campus in Berlin

Gallery of BIG, OMA, Büro-OS To Compete for New Media Campus in Berlin - 4

Image 3 of 3 from gallery of OMA Tops BIG, Büro Ole Scheeren to Design Axel Springer Campus in Berlin. OMA's winning proposal for the Axel Springer Campus in Berlin. Image Courtesy of Axel Springer SE

Orange Grove la quiero

Situated in West Hollywood, California, The Orange Grove by Brooks + Scarpa Architects is an extensive square foot residential building. The exterior facade of Orange Grove stands in stark contrast to the neighboring single family homes, boasting a

Gallery of SHoP Unveils Plans for New Uber Headquarters in San Francisco - 6

Gallery of SHoP Unveils Plans for New Uber Headquarters in San Francisco - 6

JDS Architects | Rønne Swimming Hall

Our project proposes to generate new life in the Rønne swimming pool on three levels: The renovation of the existing swimming pool to an active “water-scape”, the extension with a …

japao1

Escola no Japão usa água da chuva para criar lago para as crianças brincarem

Kumamoto City's Dai-ichi Yochien, a preschool with a courtyard designed to encourage the accumulation of rain puddles. On sunnier days, children can use the space for sports; in the winter, it can be converted into a skating rink.

MIR | Mood.  High resolution renderings (showcase) - Page 40 - SkyscraperCity

Danish architects BIG have designed a towering apartment block for Seoul that will be shaped like a hashtag.

Pinterest
Search