Explore Art Museum, Rocha, and more!

Explore related topics

Cais das Artes (Quay of Arts) in Vitória, Brazil by Paulo Mendes da Rocha and Metro Arquitetos Associados

Cais das Artes / Paulo Mendes da Rocha + Metro Arquitetos Associados

Cais das Artes (Quay of Arts) in Vitória, Brazil by Paulo Mendes da Rocha and…

On Diseño - Productos: Walk-in de ACO IBERIA

On Diseño - Productos: Walk-in de ACO IBERIA

마쉬프 퍼포밍 센터의 메인 컨셉은무한 확장 연결에서 찾아 볼 수 있다. 가로변 지층에서 연결되는 순환램프는 자연스럽게 학생들과 주변거주자를 건물로의 유입을 일으키며 각 프로그램( 학생들을 위한 퍼포먼스, 또는 교육의 공간)으로 연결하여 준다. 다음 레벨도 전이된 이용자들은 각각의 퍼포먼스 스페이스(대극장,소극장) 로 인도된다. 특히 메스들의 유기적인 조합에서 자연스럽게 형성된 내부 중정은 입체램프와 연결되..

Image 3 of 7 from gallery of Mashouf Performing Arts Center at San Francisco State University / Michael Maltzan Architecture. Courtesy of Michael Maltzan Architecture

Cais das Artes (Quay of Arts) in Vitória, Brazil by Paulo Mendes da Rocha and Metro Arquitetos Associados

Cais das Artes / Paulo Mendes da Rocha + Metro Arquitetos Associados

Gallery of Rainha Dona Leonor High School / Atelier dos Remédios - 1

Gallery of Rainha Dona Leonor High School / Atelier dos Remédios - 1

The Rainha Dona Leonor High School is located in the Alvalade neighbourhood, in between Lisbon`s main artery and de Maio sport stadium.

Collective Eco-Housing La Canopée / Patrick Arotcharen Architecte

Gallery of Collective Eco-Housing La Canopée / Patrick Arotcharen Architecte - 10

Collective Eco-Housing La Canopée / Patrick Arotcharen Architecte

Galeria - Sala de Espetáculos e Esportes Na Skarpie / Maćków Pracownia Projektowa - 1

Galeria de Sala de Espetáculos e Esportes Na Skarpie / Maćków Pracownia Projektowa - 1

Ce bâtiment d’enseignements mutualisés doit accueillir les utilisateurs de différentes institutions scientifiques (les Mines télécom,…

Ce bâtiment d’enseignements mutualisés doit accueillir les utilisateurs de différentes institutions scientifiques (les Mines télécom,…

El proyecto respeta la alineación del Campus de Morningside y la altura de los edificios colindantes, y no agota la ocupación máxima permitida por la normativa.

El proyecto respeta la alineación del Campus de Morningside y la altura de los edificios colindantes, y no agota la ocupación máxima permitida por la normativa.

LA76 strategic design: PUBLIC SPACE, elevated to new heights

Half a mile long, the first section of New York& latest park runs for nine blocks above the west side of Manhattan, along an old elevated r.

Open Architecture completes a "free-form" Beijing school surrounded by gardens

Open Architecture completes a school surrounded by gardens

Gardens between the branching wings of this Beijing school extend over mounds containing subterranean spaces including a swimming pool and auditorium

Pinterest
Search