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Cinco Quartos de Laranja: Gravlax (salmão curado) com beterraba

Gravlax (salmão curado) com beterraba

Cinco Quartos de Laranja: Gravlax (salmão curado) com beterraba

Cozinhando com amigos: Peixe Grelhado na Folha de Bananeira

Grilled whole fish on banana leaf with cilantro and thai basil

Seafood Linguine

Seafood Linguine

Seafood Linguine - easy to throw this yummy dish together. Serve over pasta or rice. *Calls for frozen and& canned seafood. use fresh fish.

Simplesmente porque com esta receita aqui você só precisa temperar com sal e pimenta, jogar uns raminhos de alecrim e regar com um pouco de azeite. Daí é deixar no forno por no máximo uns 20 minutos . Mais rápido que um delivery!

Um salmãozinho com alecrim à prova de preguiça.

Simplesmente porque com esta receita aqui você só precisa temperar com sal e pimenta, jogar uns raminhos de alecrim e regar com um pouco de azeite. Daí é deixar no forno por no máximo uns 20 minutos . Mais rápido que um delivery!

Bang Bang Shrimp Pasta - This was amazing! I used coconut oil in place of olive oil second time (will keep this change). I subbed ff greek yogurt for the mayo. It was still good but not as magical. Next time I will make it half yogurt and half mayo and compare results. (Half mayo and half ff greek yogurt was good. I'm keeping that change.) I use stir-fry rice noodles. For 4 people, double recipe. ~S

Bang Bang Shrimp Pasta

Bang Bang Shrimp Pasta - The favorite bang bang shrimp is turned into the creamiest, easiest pasta dishes of all! Sub mayo for Greek Yogurt for added protein and less saturated fat and Zucchini Noodles instead of white pasta for more nutrients and fiber.

White Cheese and Chicken Lasagna. I will make this and men will propose.

White Cheese & Chicken Lasagna

Sweet Tooth Love – White Cheese and Chicken Lasagna. Looks so YUMMY,can't wait to try this recipe!

Hora do almoço, viajante! Aí na imagem vemos o pacu assado e recheado, um típico prato da culinária mato-grossense. O recheio leva uma farofa bem temperada. Uma experiência saborosa!  Foto: Marcos Bergamasco

Hora do almoço, viajante! Aí na imagem vemos o pacu assado e recheado, um típico prato da culinária mato-grossense. O recheio leva uma farofa bem temperada. Uma experiência saborosa! Foto: Marcos Bergamasco

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