Queijadas de Pereira - This little cheesecakes have seven folds or "beaks" and are cooked in wood oven. The production of these cheesecakes began in 1748 with the founding of the "Royal College of Ursulines", where the girls learned, among other things, how to make Queijadas de Pereira.

Queijadas de Pereira - This little cheesecakes have seven folds or "beaks" and are cooked in wood oven.

Malasadas (Portugese Donuts) | never knew how to spell it, but I dang sure know how to eat them... OMG

Malasadas (Portuguese Donuts)

Aprenda a fazer Queijadas de Laranja de maneira fácil e económica. As melhores receitas estão aqui, entre e aprenda a cozinhar como um verdadeiro chef.

Queijadas de Laranja

Aprenda a fazer Queijadas de Laranja de maneira fácil e económica. As melhores receitas estão aqui, entre e aprenda a cozinhar como um verdadeiro chef.

Aprenda a fazer Tarte de maça de maneira fácil e económica. As melhores receitas estão aqui, entre e aprenda a cozinhar como um verdadeiro chef.

Tarte de maça

Aprenda a fazer Tarte de maça de maneira fácil e económica. As melhores receitas estão aqui, entre e aprenda a cozinhar como um verdadeiro chef.

Pão de Rala - The origin of this cake is associated to the legend that tells about visit of young D. Sebastião to the Convento de Santa Helena do Calvário, in Évora. This delicious dessert is very appreciated in Alentejo and there are different variations of the recipe, from region to region.

Pão de Rala - The origin of this cake is associated to the legend that tells about visit of young D. Sebastião to the Convento de Santa Helena do Calvário, in Évora, Alentejo, Portugal

Pinterest
Search