Márcio Ballmann

Márcio Ballmann

Márcio Ballmann
Mais ideias provenientes do(a) Márcio
In this kitchen, a large window provides lots of natural light to the mostly…

In this kitchen, a large window provides lots of natural light to the mostly…

3XN Wins Mälardalen University Architectural Competition

3XN Wins Mälardalen University Architectural Competition

079_15 - Architecture Competition Results

079_15 - Architecture Competition Results

Projects presented to the San Francisco Fire Departmnet Headquarters International Architecture Competition for Students and Young Graduates | #architecture #presentation #board #3d #render #visualization #perspectives #competition #design #proposal

Projects presented to the San Francisco Fire Departmnet Headquarters International Architecture Competition for Students and Young Graduates | #architecture #presentation #board #3d #render #visualization #perspectives #competition #design #proposal

Site plan. Subtle google maps, fade/gray out surrounding buildings, and soft, blended colors for focus. Avoiding cartoon look

Site plan. Subtle google maps, fade/gray out surrounding buildings, and soft, blended colors for focus. Avoiding cartoon look

Riqualificazione della piazza Ferdinando di Savoia. Peschiera del Garda

Riqualificazione della piazza Ferdinando di Savoia. Peschiera del Garda

Mención Honrosa Concurso de Ideas Museo Mario Toral Mención Honrosa Concurso de Ideas Museo Mario Toral – Plataforma Arquitectura

Mención Honrosa Concurso de Ideas Museo Mario Toral Mención Honrosa Concurso de Ideas Museo Mario Toral – Plataforma Arquitectura

ELEMENTAL

ELEMENTAL

Architectural Model - Lundgaard & Tranberg Arkitekter, Culture and Conference Centre - Germany

Architectural Model - Lundgaard & Tranberg Arkitekter, Culture and Conference Centre - Germany

The New York Restoration Project transformed an abandoned alley between two buildings into a beautiful area where children can interact with nature.

The New York Restoration Project transformed an abandoned alley between two buildings into a beautiful area where children can interact with nature.