João M. Ramalho

62 followers
·
90 following
jm_ramalho1

João M. Ramalho's best boards

More ideas from João M. Ramalho

scribe4haxan: “ Glyn Smyth via Stag & Serpent ”

Front cover illustration & design for Ash Borer “The Irrepassable Gate”

The house is located on a narrow and extended site and repeats its geometry. The composition consists of two prisms, which will represent the general and individual zones. The main objective for the house was organic influence with the surrounding wood. The geometry of the house...

The house is located on a narrow and extended site and repeats its geometry. The composition consists of two prisms, which will represent the general and individual zones. The main objective for the house was organic influence with the surrounding wood. The geometry of the house...

Articles - ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ - Συμμετοχες 2014 - 233.14 Τα παιδία σκηνοθετεί

gives the Architectural Architectural format, Architectural Designing administrations to customer all around from New Zealand.

Os luares de John AtkinsonGrimshaw (1836-1893) Via http://artinconnu.blogspot.com/2008/09/john-atkinson-grimshaw-1836-1893.html

A moonlit lane, John Atkinson Grimshaw. English - - John Grimshaw does moonlight like no one else!

Girl Reading a Letter in an Interior (1908) by Peter Ilsted

Peter Ilsted (Danish painter) 1861 - 1933 Interior med ung Pige, der Læser et Brev (Interior with a young Girl Reading a Letter), 1908 oil on canvas

Apartamento

Quite stellar. While we've already given you a sneak peek of the renderings of 8 Octavia, now it's time for the money shot: the floor plans. In case you need to be caught up to speed, 8 Octavia is designed by San.

ifdesign . WIGGLY HOUSE . Ponte Lambro (1)

Completed in 2015 in Como, Italy. Images by Andrea Martiradonna . Wiggly house is a single-family residential building located in a difficult context away from Milan in Italy, characterized by multi-storey.

Centro Internacional de Congressos em Dakar - Attitude Interior Design Magazine

Dakar International Conference Center by Tabanlioglu architects - lighting design ZKLD studio - LEAF Awards 2015 Winner "Public building of the year"

This is an emotional design. Our client asked us to reform an old dovecote in the backyard of his home. We decided to propose a play house for the children a...

picoftheweek - Discover our magical picoftheweek, The Dovecote by Portuguese studio AZO Sequeira, a former pigeon transformed into a children’s playroom. ©Nelson Garrido Via MUUUZ

Pinterest
Search