Fabiano Silva Soares

Fabiano Silva Soares

Fabiano Silva Soares
Mais ideias provenientes do(a) Fabiano
Pallets spaced out on the ceiling with colorful pendants.  It looks like these are painted white.  I think I would prefer natural.

Pallets spaced out on the ceiling with colorful pendants. It looks like these are painted white. I think I would prefer natural.

LTL Architects used vinyl graphics in the elevator lobby of the Department of Media, Culture, and Communication at New York University’s Steinhardt School of Culture, Education, and Human Development.

LTL Architects used vinyl graphics in the elevator lobby of the Department of Media, Culture, and Communication at New York University’s Steinhardt School of Culture, Education, and Human Development.

Richmond Centre Dining Terrace (Richmond, British Columbia) - Conceived according to the design principles of Feng Shui, the goal was to create an urban, modern and environmentally-conscious design. The Dining Terrace, located in the space of a former multiplex cinema on the upper level of the shopping centre, evokes a restaurant quality environment using both indigenous and recycled materials.

Richmond Centre Dining Terrace (Richmond, British Columbia) - Conceived according to the design principles of Feng Shui, the goal was to create an urban, modern and environmentally-conscious design. The Dining Terrace, located in the space of a former multiplex cinema on the upper level of the shopping centre, evokes a restaurant quality environment using both indigenous and recycled materials.