O pão-de-ló húmido é uma das muitas receitas de origem conventual que marcam a nossa doçaria. Existem várias receitas. A primeira que conhe...

Pão-de-ló de Alfeizerão

O pão-de-ló húmido é uma das muitas receitas de origem conventual que marcam a nossa doçaria. Existem várias receitas. A primeira que conhe...

Pão de ló de Alfeizerão. You haven´t lived until you´ve tasted it!  This is a specialty from a terra dos meus pais!!!!!!

You haven´t lived until you´ve tasted it! This is a specialty from a terra dos meus pais!

Receita PÃO DE LÓ EM CREME / PÃO DE LÓ DE ALFEIZERÃO de Pão, Bolos e Cia.

Pão de ló em creme / pão de ló de alfeizerão

Pão-de-ló de Ovar (retry) for my wonderful Portuguese boyfriend xo

They call this the Best Pão de Ló in the Universe.  It's Portuguese Sponge Cake. One of the best is Silver Coast Alfeizerão Pão-de-Ló, a small town on the outskirts of São Martinho do Porto.... this is an invitation of course!

They call this the Best Pão de Ló in the Universe. It's Portuguese Sponge Cake. One of the best is Silver Coast Alfeizerão Pão-de-Ló, a small town on the outskirts of São Martinho do Porto. this is an invitation of course!

PÃO DE LÓ DE ALFEIZERÃO

Pão de ló em creme / pão de ló de alfeizerão

Pão de Ló de Alfeizerão – Portuguese Sponge Cake Alfeizerão Style

Pão de Ló de Alfeizerão – Portuguese Sponge Cake Alfeizerão Style (Tia Maria's Portuguese Foodie Blog)

Pão de Ló de Alfeizerão In Portuguese tradition, it is said that this cake has its origins from the Monastery of Stª. Maria de Cós, a nuns convent which was founded in the Twelfth century by Abott D. Fernando in Cós, Alcobaca, Portugal.

Pão-de-ló de Alfeizerão  - Há alguém mais gulosa do que eu? 6 gemas 2 ovos inteiros  120 g de açúcar 50 g de farinha com fermento

Pão-de-ló de Alfeizerão

Pão-de-ló de Alfeizerão - Há alguém mais gulosa do que eu? 6 gemas 2 ovos inteiros 120 g de açúcar 50 g de farinha com fermento

Pinterest
Search