Portugal Vinyards

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Douro valley #PortWine vineyards #Portugal by Rui Videira ENJOY PORTUGAL HOLIDAYS www.enjoyportugal.eu

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Os Cartuxa Reserva são, normalmente, os melhores vinhos da Fundação Eugênio de Almeida. Quando uma safra atinge uma qualidade excepcional, parte é promovida como Pêra-Manca (espécie de Barca-Velha do Alentejo). Pêra-Manca é herdeiro de uma marca existente desde os descobrimentos. A marca ficou extinta no inicio do século XX pela praga da filoxera. Em 1990 a Fundação Eugênio de Almeida batizou com o nome o seu vinho mais importante.

Os Cartuxa Reserva são, normalmente, os melhores vinhos da Fundação Eugênio de Almeida. Quando uma safra atinge uma qualidade excepcional, parte é promovida como Pêra-Manca (espécie de Barca-Velha do Alentejo). Pêra-Manca é herdeiro de uma marca existente desde os descobrimentos. A marca ficou extinta no inicio do século XX pela praga da filoxera. Em 1990 a Fundação Eugênio de Almeida batizou com o nome o seu vinho mais importante.

Alentejo wine country - Portugal. The origin of its name, "Além-Tejo", literally translates to "Beyond the Tagus"

Alentejo wine country - Portugal. The origin of its name, "Além-Tejo", literally translates to "Beyond the Tagus"

Vineyards at the little village of São Miguel de Lobrigos, on the world famous Port wine Douro region, a UNESCO World Heritage Site, Portugal | Mauricio Abreu, Images of Portugal

Vineyards at the little village of São Miguel de Lobrigos, on the world famous Port wine Douro region, a UNESCO World Heritage Site, Portugal | Mauricio Abreu, Images of Portugal

Endless Alentejo - Portugal vineyards

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Estremoz - Alentejo Portugal

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Pêra Manca is a cult wine produced near Évora, in Alentejo. It has a long pedigree that is intertwined with the history of Portugal. Pedro Álvares Cabral took bottles of Pêra Manca in the voyage that resulted in the discovery of Brazil, in 1500. The red Pêra Manca is made with Trincadeira and Aragonês grapes and it is produced only in exceptional years.

Pêra Manca is a cult wine produced near Évora, in Alentejo. It has a long pedigree that is intertwined with the history of Portugal. Pedro Álvares Cabral took bottles of Pêra Manca in the voyage that resulted in the discovery of Brazil, in 1500. The red Pêra Manca is made with Trincadeira and Aragonês grapes and it is produced only in exceptional years.

Solar de Lobos Colheita Selecionada Tinto 2010, Alentejo €6.00

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Looking down at the Douro River in Portugal from the Vineyards of Quinta dos Murcas. #Douro #Portugal #vineyards

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