Zucchini Pizza Boats - they are INCREDIBLY good and only take about 10 minutes prep!! My whole family loved them (picky eaters included).

Zucchini Pizza Boats

Zucchini Pizza Boats - they are INCREDIBLY good and only take about 10 minutes prep!! My whole family loved them (picky eaters included).

Zucchini Pizza Boats - they are INCREDIBLY good and only take about 10 minutes prep!! My whole family loved them (picky eaters included).

Zucchini Pizza Boats

Zucchini Pizza Boats - they are INCREDIBLY good and only take about 10 minutes prep!! My whole family loved them (picky eaters included).

Seasoned Roasted Potatoes

Scored Potatoes

Seasoned Roasted Potatoes

Criatividade na hora de fazer receitas simples. Creativity in time to make simple recipes.

Grilled Pineapple with coconut ice Cream- for the summer.

Grilled Pineapple with coconut ice Cream- for the summer.

Antipasto - Martha Stewart Recipes.  There is also a great video on assembly and how you can personalize the ingredients to make it your own.  - nice!

Antipasto

Antipasto - Martha Stewart Recipes. There is also a great video on assembly and how you can personalize the ingredients to make it your own. - nice!

Cucumber Dip Cups.  No Double Dipping your vegetables in these cups:)

Cucumber Dip Cups. No Double Dipping your vegetables in these cups:)

infografico_receita-ilustrada_massa_de_crepe.jpg (700×1201)

infografico_receita-ilustrada_massa_de_crepe.jpg (700×1201)

2 ovos, 2 colheres de sopa cheias de goma de tapioca, 4 colheres de sopa de água, 1 colher de cottage, 1 pitada de sal. Bata bem com um fouet, coloque na frigideira de teflon (não precisa untar) e fogo baixo nela. Enquanto cozinha, vá colocando o recheio:1 fatia de mussarela, 1 fatia de blanquet de peru e palmito. Quando começar a desgrudar, feche em forma de crepe e deixe dourar mais um pouco de cada lado.

2 ovos, 2 colheres de sopa cheias de goma de tapioca, 4 colheres de sopa de água, 1 colher de cottage, 1 pitada de sal. Bata bem com um fouet, coloque na frigideira de teflon (não precisa untar) e fogo baixo nela. Enquanto cozinha, vá colocando o recheio:1 fatia de mussarela, 1 fatia de blanquet de peru e palmito. Quando começar a desgrudar, feche em forma de crepe e deixe dourar mais um pouco de cada lado.

Preparar estas receitas aqui para o blog é uma tristeza gente, sério… minha boca encheLeia mais

Preparar estas receitas aqui para o blog é uma tristeza gente, sério… minha boca encheLeia mais

Pinterest
Pesquisar