Angi Purice

Angi Purice

Lisbon / Blogger&Youtuber Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnbQzvN6ug1tJFZK9w6eTzQ Blog: www.ocantinhodaangi.blogspot.pt Snapchat: angip95 Instagram: angipu
Angi Purice
Mais ideias provenientes do(a) Angi Purice
Cada vez mais venho experimentando receitas sem glúten. E a boa notícia é que todas têm ficado ótimas. Especialmente esta, de deliciosas empadas.

Cada vez mais venho experimentando receitas sem glúten. E a boa notícia é que todas têm ficado ótimas. Especialmente esta, de deliciosas empadas.

Autumn In New York Blanket Scarf: From the pumpkin patch to game night the Autumn in New York Blanket scarf is the perfect accessory that not only looks great but is sure to keep you warm.  Featuring a classic plaid pattern in the season's hottest colors this is sure to become a wardrobe staple.TheChicFind.com

Autumn In New York Blanket Scarf: From the pumpkin patch to game night the Autumn in New York Blanket scarf is the perfect accessory that not only looks great but is sure to keep you warm. Featuring a classic plaid pattern in the season's hottest colors this is sure to become a wardrobe staple.TheChicFind.com

Baked Eggplant Parmesan -- made lighter with a few simple tweaks, yet it still tastes like the comfort food we all love! | gimmesomeoven.com

Baked Eggplant Parmesan -- made lighter with a few simple tweaks, yet it still tastes like the comfort food we all love! | gimmesomeoven.com

Tomato Eggplant Zucchini Bake with Eggplant Garlic and Parmesan. A gorgeous and easy way to use up extra summer veggies! #glutenfree #zucchini

Tomato Eggplant Zucchini Bake with Eggplant Garlic and Parmesan. A gorgeous and easy way to use up extra summer veggies! #glutenfree #zucchini

1 colher de sopa de manjericão fresco 1 colher de chá de alho 1 berinjela japonesa, grande 3 tomates, grande 1 cebola vermelha, médio 1 molho de tomate 1 abobrinha, grande Temperos e Artigos de padaria / confeitaria Pó de pimentão 1/4 colher de chá 1 colher de chá de ervas de provence mistura de especiarias 1/4 colher de chá de pimenta 1/4 colher de chá de sal Azeites, Óleos e Vinagres 1/4 colher de chá de vinagre de maçã 1 colher de sopa de óleo de oliva, extra virgem

1 colher de sopa de manjericão fresco 1 colher de chá de alho 1 berinjela japonesa, grande 3 tomates, grande 1 cebola vermelha, médio 1 molho de tomate 1 abobrinha, grande Temperos e Artigos de padaria / confeitaria Pó de pimentão 1/4 colher de chá 1 colher de chá de ervas de provence mistura de especiarias 1/4 colher de chá de pimenta 1/4 colher de chá de sal Azeites, Óleos e Vinagres 1/4 colher de chá de vinagre de maçã 1 colher de sopa de óleo de oliva, extra virgem